30 Ocak 2011 Pazar

NISANTASI CİTY'S DE IKI FARKLI PAZAR KAHVALTISI!

Son iki pazardır Nisantaşı'nda City's alışveriş merkezine gidiyoruz!!! İlk açıldığından beri çok değişti! Başta ölümcül vaka diye bakıyorduk şimdi ise gerek shopping mix ile gerekse aktiviteleriyle bayağı bir kalabalık topluyor!!! Hele pazar günleri otoparkı bedava!! cok iyi fikir!!


Gecen Pazar İzzet Capa'nın sinema katında açtığı Limonata idik.... Her mekanında oldugu gibi yine dekorasyon yakıyor!!! İnsan nereye bakacağını şaşırıyor! Orada bir gergedan! burada bir tablo, surada bir kutuphane ve genelde her mekanında ortak olan kocaman tatlı barı!!! Kafam kadar pavlovalar!!!! Tabii ki kendi uydurma yemekleri yine var!! Pizza şeklinde omlet gibi!!! Alışılmışın dışında menuleri seviyorum.... Ama en büyük şoku mama sandalyesi yok dediklerinde yaşadım!! Bebekli aileleri pek sevmiyorsunuz galiba dedik yoooo her zaman geliyorlar dediler... Tabii kucakta ve deri koltuklarda bebekle yemek yemek cok kolay olmadı!!!



PAVLOVALAR ONUNDE SELİN!


MEŞHUR GERGEDAN!

Bu pazar ise en alt kattaki Cookbook'a gittik... Aslında ben tekrar Limonata'ya gidelim diyecektim ki kocam mama sandalyesini hatırlattı ve vazgectik... Bir mama sandalyesi nelere kadir? Cookbook bence cok ortalama bir cafe!!! Menude enteresan bir tat yok!! Dekorasyon cok ortalama...Ama servis hızlı ve ilgili!!! Omletleri de lezzetliydi!!!!





SELİN BİLE DEKORASYONDAN COK HAZETMEDİ!!!

Bu ikisi arasındaki tercihim tabii ki Limonata ama mama sandalyesiyle lütfen!!!