17 Haziran 2011 Cuma

AJDA TAM BIR NUMARA!!!!

En sonunda başım göğe erdi! Bir Ajda konserini bende izleyebildim!!! Bu star, bu kıyafetler, şarkılar ve bu performans! Onunde eğilirim... Bravo!



Konserin ilk bölümünde yeni albümünden parçalar söyledi...Sinan Akçıl ile düet! Cumartesi parçası bence tutacak!





Daha sonra yeni albümünden parçalar arka arkaya gelmeye başladı... Once kendi solistinin parçası sonra da Onur Oztürk'ün parcası !!! Fena parcalar değiller! Sorun her parçanın iki kez tekrarlanması oldu... Birincisinde problem yoktu ancak Onur'un parcası da 2 kez tekrarlanınca millet bir ah cekti hatta konseri terkedenler oldu... Allahtan Ajda hemen gönülleri almayı bildi ve arkaya arkaya eski klasiklerini patlattı!



Ikinci bölüm süper bir suprizle başladı... Ozan Doğulu Dj kabiniyle sahneye geldi ve bizi parti havasına soktu... Arka arkaya super hitler! En büyük supriz ise Aman Petrol Canım Petrol parçasının mixi idi.. Cool bir mix ile en fiyasko parça bile iyi olabilirmiş!





Artık herkes parti havasına girmisti ve Ajda'da tam bir parti kızıydı.. Bazen göbek attı bazen disco dans! Arka arkaya hitler sıralandı... Ve konser bittiğinde herkes ayakta dans ediyordu! Tüm acık hava tamamen dolu bir şekilde!














Kim ne derse desin O bir süperstar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder