5 Haziran 2011 Pazar

GELSIN KÖFTELER GITSIN SUCUKLAR! ARGE ICIN PIKNIK ZAMANI!

Şirketimde çalışmamın en güzel yönlerinden biri zaman içinde oluşturduğumuz süper gruplar! İste bunun en ünlüsü Argenekon ile bugun harika bir gün geçirdik... Hepimiz işe başladığımızda evli bile değildik şimdi çoğumuz çocuğuyla piknik yapmaya geldi.. Çoluk çocuk neredeyse 30 kişi Sadik Baba'nin Yeri diye bir yerdeydik...


Ben hiç gitmemiştim ama meğerse Polonezköy ilerisi Cumhuriyet köyünün devamı böyle piknik yerleri ile dolu imiş.Hepsi tıklım tıklım dolu idi... Bazıları gayet iddialı çocuklar için lastik kaleli inanılmaz yerler kurmuşlar... Sadik Baba çok daha mütevazi bir yer... Daha sakin olur diye tercih edilen bu alan bile bu sene tıklım tıklım idi.... Tabii ki tipik olarak ne zaman kalabalık o kadar yavaş servis kuralı bir süre burada da işlediyse de ne zaman mangallar yakıldı, köfteler birer ikişer düşmeye başladı işte o zaman keyfimiz tam oldu!


'KOFTELERDEN ONCE!'
Mangalın başında bütün Arge erkekleri nöbet tuttular ve herkes en iyi parçayı karısına ve çocuğuna getirmeye çalıstı... Kızım ise babasıyla her parca kofte, şis ve pirzoladan yiyerek kendine ait farklı bir rekoru daha kırdı!!!!


En sonunda sıra tatlıya geldiğinde bizimkiler çok farklı bir tatlı hazırladılar... Nutella,bade,muz ve helva... Folyoya sarılıyor ve dogru mangala!!! MUHTESEM!!!

'TATLILAR DA YENILDI!'

Bugün aramızda olamayan arkadaşlarımız vardı ama yokluklarını hiç hissetmedik.. Kendileri yoksa bile 'cutout'ları vardı... Senin şerefine kadehlerimiz kalktı sevgili Eray!!!!

1 yorum:

  1. Sonlara doğru dumanaltı olduk ama çok güzel bir gündü, iftar organizasyonumuza da bekliyoruz sizi...

    YanıtlaSil